Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@18:11:36 GMT

یک چهارم پناهجویان در انگلیس، ایرانیان هستند

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۳۲۶۰۵

پانل در هفته گذشته درباره آمار جدید ورود مهاجران غیر قانونی از "کانال مانش" به بریتانیا گفت: یک چهار این مهاجران ایرانی هستند 70 درصد از افرادی که طی سال گذشته به طور غیرقانونی به بریتانیا مهاجرت کرده‌اند "مردان مجرد و در واقع مهاجران اقتصادی هستند". "آنها پناه جوی واقعی نیستند". ناطقان: بسیاری از مهاجران از گذرگاه‌های خطرناک و مرزی کانال مانش خود را به منطقه "دوور" در جنوب غربی بریتانیا می‌رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس گزارش جدید وبسایت "تایمز" بریتانیا، بیش از یک چهارم مهاجرانی که با قایق‌های کوچک و سبک از کانال مانش می‌گذرند، ایرانی هستند.

داده‌های جدید وزارت کشور بریتانیا نشان می‌دهد که 70 درصد از 12195 مهاجری که در 16 ماه اخیر از گذرگاه‌های مرزی کانال مانش به بریتانیا رسیده‌اند ایرانی، سوری، عراقی، سودانی یا ویتنامی هستند.

مهاجران ایرانی 29 درصد از پناهجویان این مسیر را تشکیل می‌دهند.

 مهاجران و پناهجویان افغان در جایگاه هفتم گذر از کانال مانش و ورود به بریتانیا قرار دارند.

موسسه ملی قایق نجات سلطنتی (RNLI) و نیروهای مرزی بریتانیا در هفته گذشته از رهگیری 500 مهاجر و ورود آنها با قایق های کوچک به سواحل "کنت" در جنوب شرقی بریتانیا خبر دادند.

در اواسط هفته گذشته و کمی قبل از ساعت 4 بعدازظهر یک گروه حدودا 60 نفره وارد "دونگنس" در 30 مایلی جنوب غربی "دوور" شدند.

وبسایت "نشنال نیوز" در این باره نوشت: از هر 4 مهاجری که باقایق های کوچک و سبک وارد بریتانیا می‌شوند، یک نفر ایرانی است.

براساس آمار موسسه خیریه  "شورای پناهندگان" بریتانیا، 98 درصد از افرادی با قایق های کوچک وارد بریتانیا می‌شوند خواستار پناه گرفتن در این کشور هستند.

این موسسه خیریه با اعلام آمار پناهندگی مهاجران آمار اعلامی "پریتی پاتل" وزیر کشور بریتانیا را زیر سوال برد.

مهاجران در کانال مانش/ یک مرد در حال کمک به مهاجری که قایقش در سواحل منطقه "کنت" بریتانیا" واژگون شده است



"پاتل" پیش از این اعلام کرده بود 70 درصد از مهاجران ورودی به بریتانیا پناهجوی اقتصادی هستند تا پناه‌جوی واقعی.

وزیر کشور بریتانیا در ماه گذشته گفت که دولت بریتانیا تلاش های خود را بر "ایجاد گذرگاه‌های امن برای پناهندگان واقعی" متمرکز کرده است.

فعالان مهاجرت از "پرتی پاتل" وزیر کشور بریتانیا به خاطر اقدامات غیرقانونی و عقب راندن قایق های مهاجران از آب های این کشور انتقاد می‌کنند و او اینک تحت فشار قرار دارد.

در 16 ماه گذشته، 91 درصد مهاجران از 10 کشور جهان به مناطق جنوبی بریتانیا رسیده‌اند .

ایران در صدر این فهرست قرار دارد و پس از آن عراق، سودان، سوریه، ویتنام، اریتره، افغانستان، کویت، یمن، اتیوپی جای گرفته‌اند.

موسسه خیریه شورای پناهندگان که از مهاجران حمایت می‌کند، گفت: "اکثر افرادی که از کانال مانش عبور می‌کنند به عنوان واجدین دریافت حمایت شناخته می‌شوند".

این آمار در روزهای اخیر و همزمان با افزایش سفرهای خطرناک از دریای مانش به سمت بریتانیا منتشر شده است.

گروهی از مهاجران پس از عبور از کانال مانش خود را به "دوور" بریتانیا رسانده‌اند

مهاجرت از کانال مانش/ 20 درصد مهاجران ایرانی هستند

"پاتل" در صحبت‌های ماه اکتبر خود گفته بود: 70 درصد از افرادی که طی سال گذشته به طور غیرقانونی به بریتانیا مهاجرت کرده‌اند "مردان مجرد و در واقع مهاجران اقتصادی هستند". "آنها پناه جوی واقعی نیستند".

او گفت: "آنها می‌توانند به قاچاقچیان پول دهند... این افراد جای زنان و کودکانی که در معرض خطر، آزار و شکنجه هستند را می‌گیرند و آنها را به خطر می اندازند".

"انور سولومون" مدیر موسسه خیریه "شورای پناهندگان" در این باره گفت: افرادی که امنیت خود را برای رسیدن به خاک بریتانیا به خطر می اندازند، نگران حفظ جان خود هستند.

او گفت: "افرادی که با قایق‌های کوچک از سراسر کانال مانش به بریتانیا می آیند به شدت دنبال امنیت هستند و از آزار، اذیت، وحشت و ظلم گریخته‌اند".

وی افزود: دولت باید به جای عقب راندن ظالمانه مهاجران از کانال مانش یا مجازات زندان برای مهاجران غیرقانونی از آنها استقبال و حمایت کند.

"پریتی پاتل" وزیر کشور بریتانیا در جریان بازدید از منطقه کنت بریتانیا با ماموران نیروی مرزی ملاقات کرد. این افسران مهاجران غیر قانونی از کانال مانش و قایق‌های آنها را کنترل می‌کنند

مهاجرت از کانال مانش/ 20 درصد مهاجران ایرانی هستند

مدیر موسسه خیریه "شورای پناهندگان" گفت: نیاز به توسعه جاه طلبانه مسیرهای امن مهاجرت وجود دارد تا مردم مجبور نباشند برای امنیت خود، سفر خطرناکی در پیش داشته باشند.

این موسسه خیریه از دولت خواسته که در لایحه "ملیت و مرزها" که در حال تصویب در پارلمان بریتانیا است تجدید نظر کند.

در صورت تصویب این پیشنهاد ورود آگاهانه و بی مجوز به بریتانیا جرم تلقی می‌شود. منبع: عصر ایران برچسب ها: وزیر کشور بریتانیا ، پناهجویان ، انگلیس ، ایرانیان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: وزیر کشور بریتانیا پناهجویان انگلیس ایرانیان وزیر کشور بریتانیا قایق های کوچک شورای پناهندگان مهاجران ایرانی کانال مانش ایرانی هستند موسسه خیریه 70 درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۲۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرج و مرج و ازدحام غیرمعمول در برخی فرودگاه‌های انگلیس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، برخی گزارش‌های تائید شده از هرج و مرج و ازدحام غیرمعمول در برخی فرودگاه‌های انگلیس از جمله فرودگاه‌های هیترو، گاتویک و منچستر خبر می‌دهند.

در این ارتباط گفته شده است که خرابی سیستم گیت الکترونیکی در این فرودگاه‌ها باعث ازدحام و هرج و مرج شده است.

وزارت کشور انگلیس هم با رد حملات سایبری اعلام کرد که هیچ نشانه‌ای از فعالیت مخرب سایبری در پس اختلال در سیستم‌های پورتال الکترونیکی فرودگاه‌ها وجود ندارد.

در حال حاضر برخی پروازها در انگلیس دچار تأخیرهای غیرمعمول شده و گزارش‌ها از توقف فعالیت عادی بخش‌هایی از فرودگاه‌های این کشور حکایت دارد.

جزئیات بیشتری در این ارتباط گزارش نشده است، هرچند وزارت کشور انگلیس در تازه‌ترین بیانیه خود اعلام کرده است که سیستم پورتال الکترونیکی پس از اختلال در آن به دلایل فنی به کار خود بازگشته است.

کد خبر 6099949

دیگر خبرها

  • کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان
  • سخت شدن کار مهاجران تاجیک در قزاقستان
  • «مهاجران» برنده اسکار انگلیس شد
  • ویدیو/ قرار بود «عراق» جایگزین «رواندا» باشد!
  • هرج و مرج و ازدحام غیرمعمول در برخی فرودگاه‌های انگلیس
  • اسکای‌نیوز: دولت چین وزارت دفاع انگلیس را هک کرده است
  • برگزاری کنفرانسی برای مهار مهاجران در دانمارک
  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴