Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسسه بین المللی توسعه دانش فردای ایرانیان، در راستای فراهم آوردن امکان انتقال دانش و تجربه نخبگان، دانشگاهیان و متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور به داخل و استفاده از ظرفیت علمی این افراد و ایجاد شبکه‌ای گسترده و فعال بین فرهیختگان داخلی و خارجی شکل گرفته است. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، موسسه بین المللی توسعه دانش فردای ایرانیان، در راستای فراهم آوردن امکان انتقال دانش و تجربه نخبگان، دانشگاهیان و متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور به داخل و استفاده از ظرفیت علمی این افراد و ایجاد شبکه‌ای گسترده و فعال بین فرهیختگان داخلی و خارجی شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با توجه به ظرفیت بسیار بالای علمی و تخصصی نخبگان ایرانی غیر مقیم در حیطه‌های مختلف دانشگاهی و صنعتی، مهمترین رسالت این مجموعه «ارائه راهکار‌های متنوع جهت استفاده از این ظرفیت ها، انتقال آن به مخاطبان گوناگون از جمله اساتید و دانشجویان و ارتباط سازنده با سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی و خصوصی، در جهت ارتقای سطح علمی کشور» است.

کلیه اساتید، مدیران و صاحب نظران می‌توانند با مراجعه به وب سایت این مجموعه به نشانی www.iranknowledge.net از اهداف مجموعه و شاریط و جزئیات طرح‌های موجود آگاهی پیدا کنند.

فعالیت‌های  این موسسه  شامل ، رسالت تسهیل گری در خدمات آموزشی و پژوهشی برای متخصصان و دانشمندان ایرانی غیر مقیم 
۱-همکاری در دریافت طرح‌های نوآورانه و فناورانه ۲-حمایت (تسهیل) از برگزاری دوره‌های آموزشی در قالب طرح «یک سفر، یک سمینار» ۳-همکاری با دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها جهت تسهیل امور آموزشی و پژوهشی است 

طرح «یک سفر، یک سمینار» این موسسه غیرانتفاعی در راستای بهره مندی از دانش متخصصان و نخبگان ایرانی غیرمقیم طرح «یک سفر، یک سمینار» را اجرایی نموده است. براساس این طرح هماهنگی‌های لازم جهت ایراد سخنرانی و یا سمینار توسط ایشان در دانشگاه‌های معتبر سراسر کشور، مراکز علمی و پژوهشی و سازمان‌های مرتبط برنامه ریزی می‌گردد.

گفتنی است در سال‌های گذشته در قالب این طرح بیش از ۳۰۰ رویداد علمی برگزار گردیده و با میزان رضایتمندی ۸۰ درصدی از سوی مخاطبان روبرو شده است. امید است در سال‌های آتی با بهبود فضای ارتباطی ایرانیان غیر مقیم با محیط کسب و کار داخلی، برگزاری این رویدادها، رشد کمی و کیفی هر چه بیشتری را نظاره گر باشد.

افراد دارای صلاحیت استفاده از این  طرح شامل:دانش آموختگان مقطع دکتری از دانشگاه‌های برتر دنیا -اساتید برجسته ایرانی در دانشگاه‌های برتر دنیا -متخصصان و مدیران برجسته ایرانی مشغول در حوزه‌های فناوری در مراکز علمی و شرکت‌های برتر دنیا -کارآفرینان و سرمایه گذاران موفق ایرانی غیر مقیم در حوزه فناوری هستند . 


متقاضیان محترم می‌توانند جهت دریافت تسهیلات با مراجعه به وب سایت www.international.bmn.ir نسبت به تکمیل فرم ثبت نام اقدام نمایید و در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی با کارشناسان مرکز از طریق ایمیل info@iranknowledge.net و یا شماره ۰۰۹۸۲۱۸۸۶۲۸۹۳۶ تماس حاصل فرمایید.    

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: توسعه دانش نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۸۷۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، روشنک مکبری نژاد، رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران با بیان اینکه نهم تا یازدهم خرداد ماه 1403، شاهد برگزاری رویدادی مهم در عرصه ی پزشکی کشور خواهیم بود، اظهار کرد: اولین کنگره ملی طب ایرانی با همت و تلاش انجمن علمی طب سنتی ایران و با حمایت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، برگزار می شود و فرصتی مغتنم برای تبادل دانش، تجربیات و دستاوردهای علمی در زمینه ی این طب کهن و ارزشمند خواهد بود.

رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران افزود: طب ایرانی، گنجینه ‌ای بی نظیر از دانش و تجربه هزاران ساله پزشکان و حکیمان این مرز و بوم است که در صورت استفاده از این ظرفیت غنی می ‌تواند در تداوم سلامت و ارتقای کیفیت زندگی مردم نقشی بی‌ بدیل ایفا کند.

 مکبری نژاد با بیان اینکه حفظ و احیای طب ایرانی، رسالتی ملی و وظیفه‌ای خطیر بر دوش همه ی ماست؛ تصریح کرد: برگزاری این کنگره فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش و تجربیات در زمینه ی طب سنتی ایران و ارتقای جایگاه این طب کهن و ارزشمند در نظام سلامت کشور است.

وی افزود: این کنگره دریچه ‌ای نو به سوی دستاوردهای علمی نوین در حوزه طب سنتی ایران خواهد گشود و افق‌ های تازه‌ ای را برای درمان بیماری ‌ها و ارتقای سلامت جامعه ترسیم خواهد کرد.

رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران با بیان اینکه حضور در این کنگره، گامی در جهت احیای طب ایرانی و حفظ هویت ملی ماست، از تمامی متخصصان، پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌ مندان به طب سنتی ایران دعوت کرد تا با حضور فعال در این کنگره، در مسیر اعتلای این طب کهن و ارزشمند گام بردارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم این کنگره نقطه عطفی در تاریخ طب سنتی ایران باشد و شاهد پیشرفت‌ های روزافزون در این عرصه باشیم.

گفتنی است، این کنگره  نهم تا یازدهم خردادماه 1403 برگزار می شود و دارای امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی و امتیاز بازآموزی برای پزشکان و داروسازان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه